Köpvillkor

Information

Dogfrisbee.se drivs som enskild firma av Joanna Karjalainen och har sitt säte i Stockholm, Sverige. Företagets mejladress är hej@dogfrisbee.se.

Beställning och priser

Genomförd beställning innebär att du godkänner våra försäljningsvillkor och samtycker till att uppgifter om namn, personnummer, adress, telefonnummer och e-postadress registreras i vårt kundregister.
Efter slutförd beställning får du en orderbekräftelse till din e-postadress.

Vi är godkända för F-skatt samt för moms. Alla priser anges i SEK och inkluderar 25% moms.

Vi reserverar oss för prisändringar och förbehåller oss rätten att justera priset.
Företaget ingår ej avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.

Leverans

Vi levererar oftast varor inom 3 arbetsdagar. Beställningar lagda på helger skickar vi tidigast på måndagen efter. Om det skulle uppstå försening som inte varit synlig på sidan meddelar vi dig så snabbt som möjligt till din mejladress.

Ej uthämtat paket eller nekat mottagande debiteras med en administrativ avgift om 100 kr plus vår faktiska fraktkostnad. Detta för att täcka våra kostnader. Tänk därför på att hämta ut ditt paket i tid.

Ångerrätt

Vid köp av varor på webbutiken har du som kund en rätt att frånträda avtal utan att ange något skäl inom 14 dagar. I så fall måste du meddela att du ångrar dig. Meddelandet ska skickas till oss på hej@dogfrisbee.se.
I meddelandet ska du skriva ditt namn, ordernumret, din adress och mejladress samt information om vilka varor vill du skicka tillbaka. Du kan även skicka en ångerblankett till oss i stället.
Du bör returnera produkterna till oss senast inom lagstiftade 14 dagar efter ångermeddelandet. Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur. Produkterna bör skickas välpaketerade.
På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.
Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från och med den dag då vi underrättades om ditt beslut att frånträda avtalet. Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt för den inledande affärshändelsen, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat.
Ångerrätt gäller inte för digitala produkter som laddas ner eller används online, t.ex. e-böcker, ljudböcker, onlineböcker, mallar, spel eller datorprogram. 

Produkterna skickas till: Lidnersplan 16, 112 53 Stockholm.

Tryck här för att läsa mer om den lagstiftade ångerrätten.
Här hittar du en ångerblankett som du kan skicka till oss.
För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut.

Reklamation och klagomål

Vi besiktigar alla produkter innan dessa skickas till dig. Eventuella fel och defekter ska alltid reklameras till hej@dogfrisbee.se. Ange ditt namn, ordernummer, beskrivning av felet samt din adress. Om det inte går att leverera en liknande produkt, återbetalar vi dig för den defekta produkten i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer. Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig. Vid reklamationer följer vi riktlinjen från Allmänna Reklamationsnämnden.

Ansvarsbegränsning

Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå pga. produkten. Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (force majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör. Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll.

Produktinformation. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt.

Cookies och integritetspolicy

Om cookies och integritetspolicy samt hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa på denna sida.

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0.00 kr