dogfrisbee

Träna dogfrisbee utan hunden!

/

av Joanna

/

Inga kommentarer

Trots att dogfrisbee är en hundsport är det en jättebra idé att träna frisbee utan hunden då och då.

Om att kasta frisbee själv skrev vi redan i detta blogginlägg.

Vill du förbättra dina frisbee-färdigheter ännu mer eller saknar du kompisar som skulle kunna hjälpa dig med att lära dig nya tricks? Hör gärna av dig i vår Facebook-grupp. Kanske det finns någon i närheten som vill delta i dina träningspass? Är du från Stockholm? Skriv gärna till oss!

Det kan vara en bra idé att leta efter en frisbee-klubb i närheten som tränar Discgolf eller Ultimate Frisbee – de är discipliner som inte inkluderar en hund. Kom dock ihåg att skivorna för människor som kastar frisbee är helt annorlunda från de som är tillverkade för hundar. Försök inte kasta Ultimate Frisbee-skivor till hunden, annars kan du skada hunden. 

Att köra sitt freestyleprogram utan hunden är faktiskt en väldigt vanlig grej för de som tävlar i dogfrisbee. Man behöver minnas hela programmet och att träna själv är ett utmärkt sätt att memorera det på. De som gör detta har till och med hörlurar så att de kan synkronisera sina rörelser till musiken.

OBS! Vi gör vårt bästa för att endast tillhandahålla information som är i linje med våra bästa avsikter och vår kunskap som vi ständigt utökar. Du måste dock komma ihåg att våra blogginlägg inte ska behandlas som individuella råd för dig och din hund. Om du är orolig för din hunds hälsa, vänligen prata med veterinären.

Om
Joanna

Matte som kastar frisbee.

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0.00 kr