Om oss

Bli ett med din hund

Sportdisciplinen hundfrisbee är unik. Det är en perfekt kombination av dans och akrobatik med hög lydnadsnivå. Att göra en felfri prestation kräver mycket träning, men både att träna och tävla i frisbee är rent kul.

Dogfrisbee är välkänd nästan över hela världen. Tävlande i toppklass kommer från USA, Japan, Tyskland, Tjeckien och Polen. Man kan lära sig mycket genom youtube-videor, onlinekurser och seminarier. För att börja med ingen utrustning behövs förutom några skivor.

Om du vill veta mer om hundfrisbee, kolla vår blogg, Facebook-sida samt Instagram-profil.

Det är vi!

Joanna

Matte

För att någon måste kasta frisbee, eller hur?

Smok

En plugghäst

Alltid den bästa eleven i klassen. Otroligt skön både att träna och tävla med. Skulle vilja leka ännu mer, men nu är han pensionär.

Dzik

En liten skojare

Söt och lite konstig ung man med en passion för frisbee. Ju högre, desto roligare för honom. Har många egna idéer också, som ni kan se på bilden.

Första tankarna om hundfrisbee

Åh vad roligt det är!!! Jag visste inte att en hund kunde vara så galen i en leksak! Jag måste föreslå denna aktivitet till min hund och se vad han tycker.

Anna

Jag har aldrig provat själv än men jag älskar att titta på andra och lära mig för framtiden. Jag kan inte vänta tills min hund är gammal nog att börja!

Maria

Jag vet inte om jag någonsin kommer att våga tävla med mina hundar, men jag känner att vi kommer ha jättekul på promenader med frisbee!

Magdalena

Senaste publikationerna

  • 2-3 mars – dogfrisbeekurs för Zaklina Michalczuk i Stockholm!
    2-3 mars – dogfrisbeekurs för Zaklina Michalczuk i Stockholm!
  • Frisbeetävlingar 2024 – Polen
    Frisbeetävlingar 2024 – Polen
  • Frisbee är inte bara frisbee!
    Frisbee är inte bara frisbee!
Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0.00 kr