Boka dogfrisbeeträning

Privatträning är en lösning för dig som vill ha 100% fokus på dig och din hund under träningspasset och/eller har några speciella önskemål gällande träning. Har du aldrig provat dogfrisbee förut eller har du redan tränat på nybörjarnivå? Det är ett bra alternativ till grupp-träningstillfällen såsom prova-på i fall du inte vill spendera mer tid på plats eller inte vill vänta på andra.

Vi träffas utomhus, vanligtvis på Kungsholmen. Pris för timme är 650 kr inkl. moms. Instruktören pratar svenska, polska och engelska.

Efter att du har anmält dig så får du ett e-mail med detaljer gällande vad du behöver förbereda och ta med dig. Har du ytterligare frågor så hör gärna av dig.
Bokningar för nästa kalendermånad låses upp i mitten av föregående månad.

FAQ
Vad behöver jag tänka på innan jag bokar träning?
Hunden måste vara frisk och vilja leka med leksaker. Tänk på att inte mata hunden åtminstone 4 timmar innan ni kommer. Ta med dig några leksaker för hunden, många godisar i småbitar samt skål och vatten för den.

Jag har en valp, får jag komma med den?
Privatträning är alltid individanpassad så har du lust att komma med valpen så är du varmt välkommen. Du borde dock veta att valpar till en viss ålder (beroende på ras) inte borde hoppa eller göra andra häftiga rörelser. Vi ska fokusera på att leka med din hund på ett lugnt sätt och hålla passet kort. 

Får jag komma med en hund som inte vill apportera?
Apport är en stor grej och det behövs definitivt för att lyckas inom dogfrisbee. Till en början behöver man inte ha apport klar men tänk på att om du vill fortsätta vidare så kommer du behöva träna på den lite extra. Att lära hunden apportera kan variera extremt mycket när det gäller tiden och ansträngningen som krävs.

Får jag ha min hund i en lina när vi tränar?
Det finns många olika orsaker varför man behöver ha sin hund i koppel eller lina även under ett träningspass. Till en början är det okej och vi kan göra många grejer ändå. Tänk dock på att linan måste vara lång och inte störa hunden, samt att koppla den till en bekväm sele (helst inte halsband). Använd INTE stryphalsband, halti, flexi eller anti-dragutrustning.

Behöver jag ha mina egna frisbees?
Instruktören tar alltid olika discar med sig så att ni kan prova dem och leka med vad hunden gillar mest. Har du dina egna så kan du förstås ta dem med dig också.

Är ni godkända för F-skatt?
Jajamän! Dessutom kan vi utfärda en momsfaktura till dig.

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0.00 kr