dogfrisbee

Hur kan man lära sig att kasta frisbee?

/

av Joanna

/

Att kasta frisbee korrekt är inte så svårt, men självklart kan det vara ganska krävande i början. Hur du kastar är extremt viktigt för din hunds komfort och till och med hans säkerhet, och om ni bestämmer er för att tävla, för era resultat också.

Det viktigaste att tänka på i början är att du inte behöver din hund för att lära dig kasta frisbeeskivor. Det är till och med bättre att träna utan hunden. Du kan då öva själv eller bjuda dina kompisar till en gemensam träning! Det kan bli till och med din nästa hobby!

Om du tränar själv behöver du inte oroa dig för dåligt väder. Det kan regna, snöa och blåsa och du kan fortsätta träningen. Du kommer att bli en frisbeemästare snabbt och din hund kommer att tacka dig för detta.

I början behöver du inte mycket plats för att träna. Det viktigaste kastet är en så kallad ”floater” och du behöver noll plats att träna på detta. Vi skojar inte!

Vi rekommenderar jättemycket att träna utan hunden först innan du börjar kasta skivor till honom. Du kan göra det till en rutin att träna på de dagar som har dåligt väder och du kan som sagt ta med dina kompisar som kanske bara vill öva på att kasta frisbee.

Man kan säga att man aldrig slutar lära sig att kasta frisbee. Det finns oändliga sätt att göra det. Kolla in några av dem:

OBS! Vi gör vårt bästa för att endast tillhandahålla information som är i linje med våra bästa avsikter och vår kunskap som vi ständigt utökar. Du måste dock komma ihåg att våra blogginlägg inte ska behandlas som individuella råd för dig och din hund. Om du är orolig för din hunds hälsa, vänligen prata med veterinären.

Om
Joanna

Matte som kastar frisbee.

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0.00 kr