dogfrisbee

Det händer mycket (och vi gillar det!)

/

av Joanna

/

Inga kommentarer

Oj vad tiden flyger!

Vad händer hos oss, frågar ni?

Framför allt genomförde vi vårt allra första prova-på dogfrisbee tillfälle i Stockholm! Träningspasset den 13:e maj var fullbokat och vi kommer att förmodligen köra åtminstone en gång till i augusti. Är ni intresserade så skriv gärna till SBK Stockholmsavdelningen direkt så att ni är informerade om de kommande tillfällena.

Förra helgen satt vi fast vid tv:n och tittade på en av de största tävlingar som vi någonsin har sett – Latajace Psy i Wroclaw, Polen. Inom Toss&Fetch spelade mer än 150 ekipage under denna helg. Är det inte helt galet?! Ni kan se sparade livestreaming på deras Youtube-kanal.

Förhoppningsvis är det många fler av oss som gärna skulle vilja delta i en tävling om det bara organiserades i Sverige. Det är vårt mål att skapa ett sånt tillfälle, kanske redan under 2024! Det är därför nästa vecka, dvs. vecka 24, som vi kommer påbörja en online-utbildning skapad av UpDog i USA. Tre personer i Sverige kommer att bli UpDog-domare alldeles strax! Yay!

Vi har också goda nyheter för er som skulle vilja träna individuellt hos oss. Privatträning är en lösning för dig som vill ha 100% fokus på dig och din hund under träningspasset och/eller har några speciella önskemål gällande träning. Det går att boka datum genom vår nylanserade online-kalender. Varsågod!

Till sist vill vi påminna att om ni har några frågor kring sporten så tveka inte att skriva till oss. Vi hjälper jättegärna!

Vi ses! 

Om
Joanna

Matte som kastar frisbee.

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0.00 kr