dogfrisbee

Planen för de kommande månaderna!

/

av Joanna

/

Inga kommentarer

När kom våren till er i år? Hos oss i Stockholm var det snö fram till (nästan) mitten av april! Det hade vi inte förväntat oss!

I alla fall verkar våren ha kommit hit äntligen. För oss betyder det att våra promenader blev mycket roligare. När det ligger snö på marken finns det ingen chans att spela frisbee eller liknande. I stället fokuserade vi på lite lydnadsövningar, men innerst inne saknade vi möjligheten att hoppa lite.

De första träningspassen efter den långa svenska vintern är aldrig särskilt lovande, det är mest en kamp för att kasta ordentligt (från min sida) och för att komma ihåg alla dessa viktiga grejer såsom hur många ben hundar egentligen har (från hundens sida). Men det blir bättre och bättre med tiden. 

Nu hoppas vi verkligen att snön är borta för gott! Det betyder många tillfällen för ett spännande träningspass. Så vad är planen egentligen?

Först och främst kör vi ett prova-på tillfälle hos SBKs Stockholmsavdelning. Ansökningar öppnades igår så ni är varmt välkomna att fylla i formuläret och komma den 13:e maj till Sundbyberg/Kista! Är det redan fullbokat så kör vi en gång till, ingen fara!

Förutom detta förbereder vi vårt schema för möjliga datum för gruppträning, individuell träning samt tillfällen att träffa och kasta frisbee tillsammans utan hundar. Vi är också öppna för att åka inom hela landet för att genomföra frisbee-träning för er som är nyfikna på disciplinen. Vi vill sprida ordet och göra disciplinen mer och mer känd i Sverige! Det handlar egentligen bara om att hitta ett bra datum. Har du idéer, förslag på datum och plats så skriv gärna till oss på hej@dogfrisbee.se. Vi ses!

Bilden tack vore Agata Lapinska/Flash and Fetch Photography!

Om
Joanna

Matte som kastar frisbee.

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0.00 kr