dogfrisbee

Höstschema!

/

av Joanna

/

Inga kommentarer

Hösten börjar närma sig… men vi kommer använda varje chans vi får, så länge snön inte ligger på marken och så länge det är plusgrader så kan vi fortsätta med träningspassen!

Funderar du på att delta på ett prova-på tillfälle med din hund så kan du höra av dig till mig. Bor du i Göteborg med omnejd så kan du gärna kontakta Git Jering på Alfa Hundcenter, bor du i Dalarna region istället – kontakta Isabell Tronelius i Avesta

Föredrar du privata träningar framför gruppträningar så skulle jag föreslå att boka träning innan det blir riktig vinter. Jag kommer definitivt kunna fortsätta med träningspass för er under vintern men då måste man tänka på hyreskostnader för träningshall också!

Sist men inte minst kör vi en nybörjarkurs i Stockholm! Under 5 tillfällen kommer vi att gå igenom allt som behövs för att få grundläggande kunskaper i disciplinen samt lära sig att leka frisbee på ett tryggt och roligt sätt. Alla friska hundar är välkomna. Vi börjar den 28:e eller 30:e september och vi fortsätter under hela oktober månad!

Om
Joanna

Matte som kastar frisbee.

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0.00 kr