dogfrisbee

Nu köööööör vi!

/

av Joanna

/

Inga kommentarer

Nu har vi officiellt öppnat allt. Butiken, nyhetsbrevet och sociala medier fungerar!
Vi har skickat våra första beställningar och ser fram emot att få feedback från de som handlat hos oss.

Vad är vår plan? Framför allt vill vi bygga en gemenskap kring sporten och samla alla frisbee-fans! Den 26:e mars åker vi till Mariestad där Julia och Mikaela kommer att göra ett prova-på träningspass. Vi vill vara med och heja på lite! Vi kommer att ha olika frisbee-skivor med oss i fall någon skulle vilja köpa något från Hero eller Hyperflite. Vi har också en liten överraskningsgåva till alla som kommer att delta i träningen!

Sedan åker vi till Polen för att träna lite frisbee med våra kompisar i Warszawa och i Gdynia, ta lite bilder från träningar samt diskutera våra gemensamma planer kring sporten. Vi är tillbaka v.16.

Efter påsken kommer vi att genomföra prova-på i Stockholm! Detaljer kommer strax och ifall intresset är större än vad vi kan hantera på en och samma dag så anordnar vi ett till tillfälle veckan efter! Alla hinner deltaga, det är vi säkra på!

Har ni frågor kring sporten, önskar ni träna tillsammans eller undrar ni vilka discar som skulle vara bäst för era hundar – skriv gärna till oss på hej@dogfrisbee.se. Vi svarar på alla mejl! Allt gott och vi ses strax

Om
Joanna

Matte som kastar frisbee.

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0.00 kr